Amsterdam

Makelaar in Amsterdam

Bent u nu op zoek naar een koper voor uw woning of wilt u zelf een woning of belegging aankopen, bij Vastgoed & Co. kunnen wij u van dienst zijn. Ons netwerk, ervaring met vastgoed en het professioneel- en adequaat werken zal bijdragen aan  het beste financiële resultaat voor u.

Makelaardij Vastgoed & Co.

Doordat we ons dagelijks bevinden op Nederlandse vastgoedmarkt hebben wij nauwe contacten met overige makelaars, beheerders en ontwikkelaars. Hierdoor bent u verzekerd van goed advies, een professionele taxatie en een snel resultaat. Onze diensten bestaan uit het verkopen van uw eigen woning of het vinden van een mooie deal voor een beleggingsobject. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk met betrekking tot overige aspecten van het vastgoed, zoals beheer, verhuur en financieringen.

Werkwijze

Hieronder een samenvattend stappenplan hoe wij te werk gaan: 
- Vrijblijvend gesprek
- Bepalen vraagprijs
- Opdracht tot dienstverlening
- Professionele presentatie
- On- en offline adverteren
- Bezichtigen
- Onderhandelingen
- Toasten op de verkoop!

Makelaardij

Het verkoopproces van uw eigen woning wilt u graag soepel laten verlopen en u wilt graag op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, vooral als u hiervoor een makelaar betaald. U wilt bij elke beslissing de juiste nemen. Bij Vastgoed & Co. houden we u up-to-date tijdens het gehele proces. Daarnaast voorzien we u van goede adviezen, zodat u achteraf met een positief gevoel terugkijkt op de verkoop- of aankoop.

Stap één is een vrijblijvend gesprek over onduidelijkheden, vragen en de wensen aangaande de verkoop. Vanuit die situatie kunnen we het verkoopproces verder vormgeven. We zullen gezamenlijk een vraagprijs vaststellen en tekenen we onze Opdracht tot Dienstverlening. Vervolgens maken we een professionele presentatie van de woning. Wij kunnen een goed advies uitbrengen door te kijken wat er in de buurt is verkocht en tegen welke prijs. Vervolgens zal de woning via verschillende online- en offline kanalen geadverteerd worden en zullen we geïnteresseerden screenen op relevante belangstelling, om te voorkomen dat er tijd wordt verspilt aan onnodige rondleidingen door de woning. Het in verdere stadium beginnen de onderhandelingen met de potentiële kopers, wij ondersteunen bij dit proces, zodat u het beste financiële resultaat krijgt voor de woning.  

Kosten

Bij Vastgoed & Co. hanteren we een vasttarief voor de verkoop van een woning. Het tarief is 1% (excl. btw) van de verkoopprijs met een minimum van €4.000. Deze prijs is inclusief een professionele woning presentatie. Bij de aankoop van een woning of beleggings object, kijken we samen naar de verwachtingen zodat we de juiste prijs kunnen bepalen voor onze diensten.

Contact

Bent u geïnteresseerd en staat u open voor een vrijblijvend gesprek met Vastgoed & Co.?
Dan kunt u via onderstaande knop gemakkelijk een adviesgesprek aanvragen of bel ons direct op +31 20 211 9443 wij staan u graag te woord.

Decoration line

Wat onze relaties zeggen