Verhuurmakelaar
Leiden

Als verhuurmakelaar in Leiden regelen wij snel een passende huurder voor jouw woning(en).

Verhuurmakelaar Leiden

Meld je woning aan
logo pararius in het blauw
logo huurwoningen.nl in het blauw

Verhuurmakelaar Leiden

Ben je op zoek naar een geschikte huurder voor jouw woning in Leiden of heb je meerdere objecten waar je huurders voor zoekt, dan kan Vastgoed & Co.jouw verder helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer & verhuur van vastgoed en m.b.t. de verhuur is dat voornamelijke het snel vinden van een gepaste en fijne huurder en daarnaast stellen we de juiste contracten op (die gewenst zijn).

Als verhuurmakelaar Leiden hebben we te maken met een aantal andere collega verhuur makelaars, die feitelijk hetzelfde aanbieden. Vastgoed & Co. onderscheidt zich in de prijs-kwaliteitverhouding. Wij rekenen voor het vinden van een gepaste huurder en alle zaken die daarbij verwacht worden, o.a. het opstellen van een contract en het maken van een inspectierapport, een fee van 75% (excl. btw) van de eerste maandhuur. Mocht je meerdere woningen in je bezit hebben en laat je bij Vastgoed & Co. het volledige beheer regelen voor vijf objecten of meer, dan kunnen we gezamenlijk kijken naar extra voordelen.

Bij een verhuuropdracht zullen wij de volgende werkzaamheden verrichten:

Adverteren van woning
 Bezichtigen met huurders
Scannen van huurders
Opstellen huurcontract
Tekenen huurcontract
Sleuteloverdracht 

Mocht je ervoor kiezen dat wij ook het vastgoedbeheer verzorgen, dan kunnen wij ook de huren namens jou ontvangen en zorgen dat er gehandeld wordt in geval van onderhoudskwesties, huurachterstanden, aanspreekpunt voor huurder, etc. Kijk voor het overzicht van onze beheer werkzaamheden en de bijhorende prijzen hier.

Wij zorgen voor een goede huurder en betaal je voor onze diensten een juiste prijs. Om je gehele vastgoedbeheer onder één dak te hebben en omdat het vaak ook fiscaal voordeliger is, kun je bij ons ook het vastgoedbeheer uitbesteden. Je hebt dan naast dat wij de verhuur regelen ook geen zorgen meer over je technisch- en financieel beheer. Neem contact met ons om samen verder te bespreken wat voor jouw situatie geschikt is.

Verhuur jouw woning
Volledige verhuurproces van je vastgoed.
75
%
/ eerste maandhuur
OFFERTE
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op.
Prijzen zijn exclusief btw.
witte pijl