Vastgoed &
Verkoop

Voor verkoop in Amsterdam, Haarlem, Leiden,
Rotterdam en Den Haag.

Vastgoed & Verkoop

Voor verkoop in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Rotterdam & Den Haag.

Ik wil verkopen

Woning verkopen

Je staat op het punt je huis te verkopen maar je hebt nog geen keuze kunnen maken met welke makelaar je in zee wilt gaan. Dit is ook lastig, want er zijn er erg veel aanbieders actief die nagenoeg allemaal het zelfde doen.

Onze makelaarsservice onderscheid zich eigenlijk om voor jou kosteloos de juiste makelaar te vinden. Voorafgaand aan de 1e kennismaking is de kans dus al groter dat je een makelaar spreekt die past bij hetgeen waar jij voor staat en hoe jij het ziet. Dit kan veel tijd en energie schelen, omdat je anders zelf bij verschillende makelaars langs moet gaan totdat je iemand vindt die bij je past.

De makelaarsservice van Vastgoed & Co. houdt van een recht door zee aanpak waarbij we het contact tussen jou en de makelaar die bij jou past binnen een dag willen realiseren.  

Door de samenwerkingen die wij hebben in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Den Haag werken wij met verkoopmakelaars die een vast courtage van 1% van de verkoopprijs (met een minimum van €3.000) exclusief btw hanteren.

Voor de verhuur is het courtage 75% van de maandhuur exclusief btw.

Bel ons direct