Makelaardij Amsterdam

Woning verkopen Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een woning in Amsterdam of dat je een woning wilt verkopen, wij als makelaar in Amsterdam kunnen je van dienst zijn. Wij kunnen door onze ervaring in het vastgoed, ons netwerk en adequaat werken op een professionele manier voor jou de hoogste verkoopprijs realiseren of juist een scherpe prijs voor je belegging onderhandelen.Wij, als makelaar Amsterdam, vergaren dagelijks kennis op de Amsterdamse vastgoedmarkt door onze contacten met beheerders, verhuurders en overige makelaars. Hierdoor ben je verzekerd van een juist advies, een goede vraagprijs en een goed eindresultaat. Wij staan tot jouw beschikking als het gaat om de verkoop van uw eigen woning of het vinden van een juist beleggingsobject.

Makelaarsdiensten Amsterdam

Het verkopen van je eigen woning is een proces waarbij je graag wilt dat het soepel verloopt en waarbij je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen. Makelaar Amsterdam zorgt ervoor dat je continue op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen zodat je op elk vlak de juiste beslissing kan nemen. Ook zal onze  Makelaar Amsterdam service je voorzien van goede adviezen, zodat je achteraf met een goed gevoel terugblikt op de verkoop of aankoop. De eerste stap, voor ons als makelaar in Amsterdam, is een vrijblijvend gesprek over de wensen, vragen en onduidelijkheden met betrekking tot de verkoop en vanuit daar zullen we het verkoopproces verder vormgeven. Er zal een professionele presentatie van jouw woning gemaakt worden en we zullen gezamenlijk de vraagprijs bepalen. Wij kunnen hierin goed adviseren door bijvoorbeeld te kijken wat er in de buurt is verkocht door andere makelaars en voor welke prijs. Vervolgens zullen wij via verschillende online en offline kanalen de woning adverteren en geïnteresseerden screenen op relevante belangstelling, zodat er geen tijd wordt verspilt aan onnodige rondleidingen door de woning. Na de bezichtigingen begint het onderhandel proces met de potentiële kopers, wij kunnen adviseren bij dit proces, zodat je het beste financiële resultaat krijgt voor de woning.

Kosten makelaardij Vastgoed & Co.

Makelaar Amsterdam, werkt met een vast tarief voor het verkopen van een woning in Amsterdam. Het tarief dat wij rekenen voor onze makelaarsdiensten is 1% (excl. btw) van de verkoopprijs met een minimum van €4.000 per verkoop. Speelt u met de gedachte om uw beleggingsobject(en) te verkopen bent bij Vastgoed & Co. aan het juiste adres en zullen wij gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden wat wij als makelaar in Amsterdam voor u kunnen betekenen.

Vastgoed & Co. uw makelaar in Amsterdam

Wanneer u besloten heeft om uw woning(en) te verkopen plannen wij graag een orïenterend gesprek met u in, zodat wij gezamenlijk de wensen m.b.t. de verkoop kunnen bespreken en verschillende zaken in het juiste daglicht kunnen zetten. Wilt u meerdere woningen tegelijk verkopen neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line