Vastgoed & Verkopen

Als makelaar in Amsterdam verzorgen wij het gehele
verkoopproces van woningen. Bel ons voor meer informatie.

Vastgoed & Verkopen

Introductie afspraak maken

Makelaar Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een woning in Amsterdam of dat je een woning wilt verkopen, wij als makelaar in Amsterdam kunnen je van dienst zijn. Wij kunnen door onze ervaring in het vastgoed, ons netwerk en adequaat werken op een professionele manier voor jou de hoogste verkoopprijs realiseren of juist een scherpe prijs voor je belegging onderhandelen.

Wij, als makelaar Amsterdam, vergaren dagelijks kennis op de Amsterdamse vastgoedmarkt door onze contacten met beheerders, verhuurders en overige makelaars. Hierdoor ben je verzekerd van een juist advies, een goede vraagprijs en een goed eindresultaat. Wij staan tot jouw beschikking als het gaat om de verkoop van uw eigen woning of het vinden van een juist beleggingsobject.

Werkwijze:

Introductiegesprek
Taxatie
Bepalen vraagrprijs
Professionele presentatie
On- en offline adverteren
Bezichtigingen
Onderhandelingen
Assistentie bij notaris
Proosten op de (ver)koop!

Het verkopen van je eigen woning is een proces waarbij je graag wilt dat het soepel verloopt en waarbij je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen. Makelaar Amsterdam zorgt ervoor dat je continue op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen zodat je op elk vlak de juiste beslissing kan nemen. Ook zal onze  Makelaar Amsterdam service je voorzien van goede adviezen, zodat je achteraf met een goed gevoel terugblikt op de verkoop of aankoop.

De eerste stap, voor ons als makelaar in Amsterdam, is een vrijblijvend gesprek over de wensen, vragen en onduidelijkheden met betrekking tot de verkoop en vanuit daar zullen we het verkoopproces verder vormgeven. Er zal een professionele presentatie van jouw woning gemaakt worden en we zullen gezamenlijk de vraagprijs bepalen. Wij kunnen hierin goed adviseren door bijvoorbeeld te kijken wat er in de buurt is verkocht door andere makelaars en voor welke prijs. Vervolgens zullen wij via verschillende online en offline kanalen de woning adverteren en geïnteresseerden screenen op relevante belangstelling, zodat er geen tijd wordt verspilt aan onnodige rondleidingen door de woning. Na de bezichtigingen begint het onderhandel proces met de potentiële kopers, wij kunnen adviseren bij dit proces, zodat je het beste financiële resultaat krijgt voor de woning.

Makelaar Amsterdam Kosten

Wij, als makelaar in Amsterdam, hebben gekozen voor een vast tarief voor het verkopen van een woning. Het tarief is 1% (excl. btw) van de verkoopprijs met een minimum van €3.000. Bij het aankopen van een woning of een beleggingsobject zullen we samen kijken naar het object voor het bepalen van de juiste prijs voor onze diensten.

Verschillende diensten bij Vastgoed & Co.

De dienst Makelaar Amsterdam is voor het verkopen en/of kopen van je huis. Wil je liever je huis verhuren? Dit kunnen wij ook samen doen met de dienst Verhuurmakelaar Amsterdam. Wij doen ons best om de perfecte huurder voor jou te vinden. Zo hebben wij ook een woning verhuren Amsterdam, mocht je echt opzoek zijn naar iemand voor de lange of korte termijn. Kom je tijdens het verhuren er achter dat je eigenlijk geen tijd hebt voor de verantwoordelijkheden die erbij komen kijken? Bekijk onze vastgoedbeheer Amsterdam pagina. Hier leggen wij uit hoe wij jou kunnen ontzorgen en goed voor jouw vastgoed zullen zorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende diensten.

Vastgoed & Co. als jouw makelaar in Amsterdam

Wanneer je er over uit bent dat je jouw huis wilt verkopen, of een huis wilt kopen in Amsterdam staan wij bij Vastgoed & Co. voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en laten we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verkoop jouw woning
Volledige verkoopproces van je woning.
1.0
%
/ van de verkoopprijs
AFSPRAAK MAKEN
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op. Prijzen zijn exclusief btw.
witte pijl