Vastgoed & Verkopen

Wij verzorgen het gehele verkoopproces van woningen
in Amsterdam e.o.. Bel ons voor meer informatie.

Vastgoed & Verkopen

Introductie afspraak maken

Makelaar Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een woning in Amsterdam of dat je een woning wilt verkopen, wij als makelaar in Amsterdam kunnen je van dienst zijn. Wij kunnen door onze ervaring in het vastgoed, ons netwerk en adequaat werken op een professionele manier voor jou de hoogste verkoopprijs realiseren of juist een scherpe prijs voor je belegging onderhandelen.

Wij vergaren dagelijks kennis op de Amsterdamse vastgoedmarkt door onze contacten met beheerders, verhuurders en overige makelaars. Hierdoor ben je verzekerd van een juist advies, een goede taxatie en een goed eindresultaat. Wij staan tot jouw beschikking als het gaat om de verkoop van uw eigen woning of het vinden van een juist beleggingsobject.

Werkwijze:

Introductiegesprek
Taxatie
Bepalen vraagrprijs
Professionele presentatie
On- en offline adverteren
Bezichtigingen
Onderhandelingen
Assistentie bij notaris
Proosten op de (ver)koop!

Het verkopen van je eigen woning is een proces waarbij je graag wilt dat het soepel verloopt en waarbij je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen, zeker als je een makelaar hiervoor betaald. Je wilt op elk vlak de juiste beslissing nemen.

Bij Vastgoed & Co. nemen we je mee in het proces en houden we je op de hoogte van alles. Ook zullen we je voorzien van goede adviezen, zodat je achteraf met een goed gevoel terugblikt op de verkoop of aankoop.

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek over de wensen, vragen en onduidelijkheden met betrekking tot de verkoop en vanuit daar zullen we het verkoopproces verder vormgeven. Er zal een taxatie worden verzorgd, gevolgd door een professionele presentatie van de woning en we zullen gezamenlijk de vraagprijs bepalen. Wij kunnen hierin goed adviseren door bijvoorbeeld te kijken wat er in de buurt is verkocht en voor welke prijs. Vervolgens zullen wij via verschillende online en offline kanalen de woning adverteren en geïnteresseerden screenen op relevante belangstelling, zodat er geen tijd wordt verspilt aan onnodige rondleidingen door de woning. Na de bezichtigingen begint het onderhandelproces met de potentiële kopers, wij kunnen adviseren bij dit proces, zodat je het beste financiële resultaat krijgt voor de woning.

Makelaar Amsterdam Kosten

Bij Vastgoed & Co. als makelaar in Amsterdam hebben wij een vast tarief voor het verkopen van een woning. Het tarief is 1% (excl. btw) van de verkoopprijs met een minimum van €3.000. In deze prijs zit een professionele taxatie inbegrepen. Deze zullen we apart vermelden op de factuur, zodat deze fiscaal kan worden afgetrokken.

Bij het aankopen van een woning of een beleggingsobject zullen we samen kijken naar het object voor het bepalen van de juiste prijs voor onze diensten.

Verkoop jouw woning
Volledige verkoopproces van je woning.
1.0
%
/ van de verkoopprijs
AFSPRAAK MAKEN
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op. Prijzen zijn exclusief btw.
witte pijl