amstelveen

Vastgoedbeheer & Makelaardij

Bent u in het bezit van vastgoed objecten in Amstelveen en omgeving, of bezit u een tweede woning die u verhuurd. Dan komen wij als Vastgoed & Co. graag met u in contact als het gaat om het vastgoedbeheer en/of de verhuur. Voor menig vastgoed eigenaar in Amstelveen fungeren wij als beheerder en makelaar. Wij bieden de juiste ervaring en een goede prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om technisch- en financieel vastgoedbeheer alsmede de verhuur. Klik hier voor een volledig prijsoverzicht of vraag hier een offerte aan voor uw specifieke situatie.

Technisch & Financieel beheer

Bij Vastgoed & Co. kunnen wij alle werkzaamheden van het technisch- en financieel vastgoedbeheer in Amstelveen verzorgen. U heeft dan als eigenaar geen zorgen meer over technische meldingen inzake de woning(en) of vragen over het huurcontract. Wij pakken alle communicatie met de huurder op en er kunnen gemakkelijk technische meldingen gemaakt worden via ons online huurders portaal. Alle meldingen die bij ons binnenkomen zullen we screenen op verantwoordelijkheid van de huurder of van de verhuurder d.m.v. het Besluit Kleine Herstellingen. Indien de huurder verantwoordelijk is, zullen wij hem of haar op een passende manier uitleggen wat er gedaan kan worden en ook hebben we filmpjes van veel voorkomende zaken op onze website staan. Verder kunnen huurders de huur betalen op onze “Stichting Huurgelden” rekening, deze staat direct gekoppeld met ons beheersysteem, waardoor we snel kunnen schakelen bij huur achterstanden en het koppelen van een betaling aan een huurfactuur. Ook u als eigenaar kunt eenvoudig gebruik maken van het portaal, zodat o.a. u snel huurovereenkomsten kunt inzien en downloaden. U wilt geen zorgen meer over uw verhuurde object(en), wij bieden deze totaal oplossing met oog voor juiste communicatie richting de huurder(s).

Makelaardij

Om te zorgen dat u als eigenaar ook geen omkijken meer heeft naar een eventuele opzegging van de huur, biedt Vastgoed & Co. ook de verhuur diensten aan in Amstelveen en omgeving. Bij het binnenkomen van een opzegging zullen wij direct de (pre)check-out plannen en de voorbereidingen treffen om de woning direct te verhuren, zodat u als eigenaar geen leegstand ervaart. Wij zullen tijdens de verhuur alle werkzaamheden verzorgen, namelijk het maken van professionele foto’s, het on- en offline adverteren (o.a. Funda en Pararius), het doen van bezichtigingen, potentiële kandidaten screenen, het opstellen van juridisch correcte huurovereenkomsten, het maken van een inspectierapport en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wij kunnen deze diensten snel en efficiënt uitvoeren door onze slimme digitale oplossingen, zoals het op afstand digitaal tekenen van een huurovereenkomst. Bekijk ons volledige prijsoverzicht hier, of vul een offerte aanvraag is en wij komen binnen 48 uur bij u terug.

Vastgoedbeheer in Amstelveen en omstreken

Bij Vastgoed & Co. opereren we door heel Nederland en dus ook in Amstelveen en omliggende gebieden als: Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Oude Meer, Hoofddorp, Rijsenhout, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Mijdrecht, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Muiden, Diemen, Hilversum, Bussum en Almere en omgeving. Uiteraard komen wij graat met u in contact om uw situatie te bespreken!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line