Vastgoed &
Over ons

Lees hieronder wie wij zijn en
wat wij doen.

Vastgoed & Over ons

CONTACT

Sinds 2015 specialiseert Vastgoed & Co. zich in het beheren en verhuren van vastgoedobjecten in Amsterdam. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar Haarlem, Leiden, Rotterdam en Den Haag, we groeien nog steeds in de randstad en daarbuiten.

Bij Vastgoed & Co. staan loyaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel, wij hechten aan een optimale communicatie. Altijd snel antwoorden en terugbellen vinden wij belangrijk. Deze adequate manier van werken levert ook een fijn gevoel op in het contact met de huurders. Het nakomen van afspraken en het streven naar de “win-win” situatie voor iedereen, maakt het elke dag weer plezierig om bezig te zijn met onze passie: vastgoedmanagement.

man met bruine haren en wit overhemd met struiken

Marco Schoenmaeckers

Vastgoedmanager

Marco heeft na zijn opleiding International Hospitality Management gewerkt in het management van een aantal hotels in het binnen- en buitenland. In deze periode heeft hij geleerd hoe belangrijk het is om adequaat en kalm met verschillende situaties om te gaan. In 2015 heeft hij besloten voor zichzelf te beginnen in Amsterdam en heeft hij het volledige operationele beheer op zich genomen van meer dan 50 vakantiewoningen die werden aangeboden op websites als Airbnb en Booking.com.  
Het starten van Vastgoed & Co. was dan ook een logische stap voor Marco om zijn beheer- en verhuur kwaliteiten uit te breiden naar de longterm vastgoedmarkt.

man met bruine trui

Ruben van Leeuwen

Vastgoedmanager

Na de studie Commerciële Economie en een drie jarige periode bij de online technische dienst van KPN heeft Ruben zijn spullen gepakt en is hij vanuit Groningen naar Amsterdam verhuisd om zich volledig te richten op het beheren, verhuren en inrichten van woningen in Amsterdam, Haarlem en Leiden. Tijdens deze periode heeft hij zijn oplossingsgerichtheid aangevuld met praktijkkennis over woningverhuur, beheer zaken en digitale vastgoed oplossingen.
Het gebruiken en aanbieden van alle kennis en ervaring onder één dak is de achterliggende gedachte geweest bij het opstarten van Vastgoed & Co.

witte pijl