ZAANDAM

Vastgoedbeheer & Makelaardij

Indien u in het bezit bent van vastgoedbeleggingen of een tweede woning in de omgeving Zaandam, dan heeft u wellicht wel eens gedacht aan het uitbesteden van het vastgoedbeheer of de verhuur. Het kan immers fiscale voordelen hebben om het beheer uit te besteden en ook is het vaak fijn om dit gedoe niet zelf te hoeven doen. Bij Vastgoed & Co. Zaandam bieden wij de zowel de verhuur als het vastgoedbeheer aan. Wij beschikken over de ervaring, het gevoel voor goede dienstverlening en ook hechten wij veel waarde aan goede communicatie richting u maar ook richting de huurder. Het technisch- en financieel beheer bieden wij aan voor €59 (excl. 21% BTW) per huurcontract, per maand en de eenmalige verhuur courtage bedraagt 75% (excl. 21% BTW) over de huurprijs per maand. Neem vandaag nog contact met ons op of vul het offerte formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Technisch & Financieel beheer

Het technische- en financiële deel van het vastgoedbeheer valt eigenlijk heel kort uit te leggen als alle communicatie van de huurder en de huurbetalingen van de huurder. Bij Vastgoed & Co. Zaandam ontvangen wij alle communicatie van de huurders met betrekking tot de woning. Wij zullen deze communicatie beantwoorden en waar nodig een onderhoudspartner aansturen voor het oplossen van een technische melding. Dit zullen wij doen met oog op het Besluit Kleine Herstellingen, waarin staat vermeld wat de verantwoordelijkheden zijn voor de huurder en voor de verhuurder. Verder zal de huur worden overgemaakt naar onze “Stichting Huurgelden”, waardoor transacties direct gekoppeld worden aan huurcontracten. Door deze digitale oplossingen kan er ook efficiënter worden gehandeld in geval van achterstanden. Het beheersysteem waarmee Vastgoed & Co. werkt kan ook nuttig zijn voor u als eigenaar. Via het eigenaren portaal wordt het makkelijk om huurcontracten in te zien en te downloaden, ook indexeringen of overige bestanden zijn gemakkelijk terug te vinden. Concluderend kunnen we bij Vastgoed & Co. Zaandam een totaaloplossing bieden als het gaat om vastgoedbeheer en verhuur. Geen zorgen meer voor u als eigenaar als het gaat om telefoontje of mailtjes van huurders en altijd de zekerheid van een oplossing bij technische gebreken van de woning(en).

Makelaardij

Vastgoed & Co. Zaandam beschikt naast de optie voor het technisch- en financieel vastgoedbeheer ook over de kennis en capaciteit om het volledige verhuurproces uit handen te nemen in de regio Zaandam. Denk hierbijaan het maken van professionele foto’s, het on- en offline adverteren, het plannen van bezichtigingen, het opstellen en (digitaal) laten ondertekenen van huurovereenkomsten, check-in en het opstellen van een inspectierapport. Verder zullen we ook de huurders ondersteunen bij de aanvraag van nutsvoorzieningen, tv en internet. Woningen online adverteren doen we voornamelijk via websites als Funda en Pararius. Geïnteresseerd om ons in te schakelen voor de verhuur van uw woning(en), neem dan direct contact op met onze verhuurmakelaar en wij zorgen zo snel mogelijk voor een huurder die past bij de woning of klik hiervoor het aanvragen van een offerte.

Vastgoedbeheer in Zaandam en omstreken

De vastgoedbeheer- en verhuur services van Vastgoed & Co. worden door het hele land aangeboden en dus ook in Zaandam en omliggende gebieden als: Krommenie, Wormerveer, Koog aan de Zaan, Oostzaan, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Castricum, Uitgeest, Purmerend, Ilpendam, Broek in Waterland, Landsmeer, Volendam en Amsterdam en omgeving.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line