Vastgoed &
Vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde
vragen. Zijn er nog onduidelijkheden
neem contact met ons op.

Vastgoed & Vragen

Hieronder een overzicht van de meeste gestelde vragen m.b.t. vastgoedbeheer. Zijn er nog onduidelijkheden neem contact met ons op.

CONTACT

Veelgestelde Vastgoed Vragen

Waarom zou ik mijn vastgoedbeheer niet gewoon zelf doen?

transparant logo in het blauw van Vastgoed & Co.

Er is een aantal redenen waarom het interessant is om het beheer of een deel van het beheer van je vastgoed uit te besteden. Ten eerste heb je geen zorgen meer over het oplossen van allerlei technische problemen, denk aan bijvoorbeeld het contact met een loodgieter voor een lekkage als je op vakantie bent, of financiële zaken zoals het innen en controleren van huurbetalingen, controleren van facturen, jaaroverzichten, etc.Ten tweede kan het uitbesteden van je beheer fiscaal voordelig zijn, je beperkt dan je eigen betrokkenheid en werkzaamheden en zorgt voor “normaal vermogensbeheer”. In deze situatie valt een vastgoedbelegging in Box 3 in plaats van Box 1. Dit is aantrekkelijk, omdat je geen belasting betaalt over huurinkomsten en eventuele verkoopwinst, zie ook ons blog voor meer informatie over dit onderwerp.

Waarom zou ik kiezen voor Vastgoed & Co. ?

transparant logo in het blauw van Vastgoed & Co.

Naast onze scherpe prijzen beschikt Vastgoed & Co. over een uitstekend netwerk van partijen die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van het vastgoed onderhoud. Ook voor overige services hebben wij goede partners, waarmee we snel kunnen schakelen. Denk bijvoorbeeld aan taxaties, NEN-metingen, puntentellingen, aan- en verkoopadvies, financieel advies, etc. Verder zit je bij ons niet vast aan lange contracten, hebben we goed persoonlijk contact met onze huurders en bieden we 24 uur service bij noodsituaties. Neem direct contact op voor alle antwoorden op jouw vastgoedvragen en wij bieden jou de beste deal voor jouw situatie.

Wat kost het bij Vastgoed & Co. om het beheer te regelen ?

transparant logo in het blauw van Vastgoed & Co.

Wij hebben twee pakketten, voor het beheer en voor de verhuur. Heb je meerdere eenheden, dan kunnen we gezamenlijk kijken naar de voordelen die voor jou gelden. Bekijk onze pakket opties en de maandelijkse prijzen hier.

Ik wil mijn vakantiehuis (in het buitenland) graag laten beheren, doen jullie dit ook?

transparant logo in het blauw van Vastgoed & Co.

Bij Vastgoed & Co. hebben we ook ervaring met het verhuren van vakantiewoningen in Nederland en in het buitenland. Benader ons met je vraag, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Kan ik ook voor het verhuren van mijn woning terecht bij Vastgoed & Co. ?

transparant logo in het blauw van Vastgoed & Co.

Dit kan zeker! Wij verhuren graag voor jou en wij vragen hier eenmalig 75% van de maandhuur voor. Ook kan je kan kiezen voor uitbesteden van je beheer. Zie hier onze pakketten en prijzen.

Ik wil alleen het financiële beheer uitbesteden, kan dit?

transparant logo in het blauw van Vastgoed & Co.

Bij Vastgoed & Co. kijken we wat het beste past bij de wensen van onze klanten. Wij merken dat er af en toe vraag is naar enkel het financiële beheer of enkel het technische beheer. Wij komen graag in contact om te kijken wat bij jouw situatie past maar in de praktijk is het totale beheer onder een dak het meest efficient.

Kan ik op elk gewenst moment mijn financiële overzicht opvragen bij jullie?

transparant logo in het blauw van Vastgoed & Co.

Sterker nog, je krijgt je eigen Vastgoed & Co. inlog en kan op elk gewenst moment alle documenten, facturen en huurovereenkomsten inzien, downloaden en printen en/of mailen.

Waar kan ik terecht met overige vragen?

transparant logo in het blauw van Vastgoed & Co.

Ontbreekt er nog informatie op onze website? Mail of bel ons, dan voorzien we je met de extra informatie. info@vastgoedenco.nl of +31 20 211 9443