den bosch

Vastgoedbeheer & Makelaardij

Als u vastgoedbeleggingen heeft in Den Bosch en omgeving en u zoekt professioneel vastgoedbeheerder, dan bent u bij Vastgoed & Co. Den Bosch aan het juiste adres. Of u nu een kleinere particulier bent met een tweede woning of een grote portefeuille bezit, wij bieden kwalitatief goed vastgoedbeheer aan voor een aantrekkelijke prijs van €59 per huurcontract per maand, exclusief btw.

Technisch & Financieel beheer

Bij Vastgoed & Co. Den Bosch zorgen wij ervoor dat huurders u nergens meer mee lastig vallen. Huurders krijgen een eigen portaal inlog waar ze technische en administratieve meldingen kunnen maken. Wij hanteren hierbij het Besluit Kleine Herstellingen als leidraad als het gaat om de verantwoordelijkheden van huurder en verhuurder. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de gang van zaken in uw beleggingsvastgoed.
Wij nemen ook alle huurinkomsten op in onze eigen “Stichting Huurgelden”rekening en handhaven strikt op een tijdige betaling. Maandelijks krijgt u een overzichtelijke afrekening van de huuropbrengsten en kosten in die maand. Bovendien kunt u zelf ook inloggen en de verschillende documenten inzien, downloaden en/of printen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw vastgoedbeleggingen in en rondom Den Bosch op een professionele en zorgvuldige manier beheren.

Makelaardij

Naast het vastgoedbeheer bieden wij ook onze makelaarsdiensten aan. Bij Vastgoed & Co. Den Bosch zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van woningen en hechten wij veel waarde aan het vinden van goede huurders, die zorgvuldig omgaan met uw eigendom. Wij nemen het hele verhuurproces voor onze rekening, van het maken van professionele foto’s, tot het online en offline adverteren van uw woning, het plannen en doen van bezichtigingen en het opstellen en (digitaal) laten tekenen van de juiste huurovereenkomsten. Bovendien zorgen wij voor een uitgebreid inspectierapport bij het inchecken van de nieuwe huurder.

Door uw woning te verhuren via Vastgoed & Co. Den Bosch bent u verzekerd van een goede huurder, waarbij u alleen hoeft te kiezen uit de kandidaten die wij voorleggen. Kijk bij ons prijzenoverzicht voor meer informatie over de courtage die wij hiervoor vragen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw vastgoedbeleggingen in en rondom Den Bosch op een professionele en zorgvuldige manier beheren en verhuren. In conclusie, als u op zoek bent naar professioneel vastgoedbeheer in- en rondom Den Bosch, dan biedt Vastgoed & Co. kwalitatief goed vastgoedbeheer aan tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de gang van zaken in uw beleggingsvastgoed.

Vastgoedbeheer in Den Bosch en omstreken

Vastgoed & Co. biedt haar vastgoedbeheer diensten aan door heel Nederland, zo ook in Den Bosch en omliggende gebieden zoals: Rosmalen, Nuland, Maaskantje, Sint-Michielsgestel, Vught, Waalwijk, Elshout, Heusden, Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Udenhout, Helvoirt, Hedel, Aalst, Kerkdriel, Schijndel en Nijmegen en omgeving.  Wij komen graag met u in contact!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line