Tilburg

Vastgoedbeheer & Makelaardij

Bij Vastgoed & Co. kunt u gebruik maken van vastgoedbeheer diensten als u actief bent als belegger in de Tilburgse vastgoedmarkt of als u een tweede woning bezit in of rondom Tilburg. Vastgoed & Co. Tilburg fungeert als tussenpersoon van zowel de huurder als verhuurder en biedt vastgoed management services aan voor €59 excl. btw per maand, per huurovereenkomst. Het technisch-en financieel vastgoedbeheer omvat vrijwel alle zaken waarmee een huurder van een woning te maken krijgt, waaronder technische mankementen in de woning, huurverhoging of een einddatum in een huurovereenkomst.

Technisch & Financieel beheer

Bij Vastgoed & Co. Tilburg kan de huurder een melding maken in zijn eigen portaal, waarna deze melding binnen 48 uur wordt opgepakt. Vastgoed & Co. Tilburg controleert vervolgens de verantwoordelijkheden voor de huurder in het Besluit Kleine Herstellingen en informeert de huurder of plant een afspraak in voor een oplossing, in overleg met de eigenaar. Ook int Vastgoed & Co. Tilburg de huren op de "Stichting Huurgelden" rekening, waardoor er direct gehandeld kan worden bij betalingsachterstanden. De eigenaar ontvangt maandelijks een overzichtelijke huurafrekening, die ook te vinden is in het eigenaren portaal. Daarnaast zijn de huurovereenkomsten en overige relevante documenten te downloaden en printen.

Makelaardij

Vastgoed & Co. Tilburg voorziet naast het vastgoedbeheer in Tilburg ook in verhuur en eventuele verkoop via de makelaardij diensten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren van woningen, waarbij transparantie en de "match" tussen de woning en potentiële huurder hoog in het vaandel staan. Vastgoed & Co. Tilburg vindt het belangrijk dat de huurder tevreden is met de woning en de verhuurder tevreden is met de huurder. Dit resultaat wordt bereikt door duidelijke communicatie in combinatie met adequaat handelen en slimme digitale oplossingen. We maken professionele foto's, adverteren off-en online, stellen juiste huurovereenkomsten op en maken uitgebreide inspectierapporten bij de check-in / sleuteloverdracht. Als eigenaar hoeft u alleen maar een keuze te maken uit een van de aangeleverde kandidaten. Bekijk de tarieven op de website van Vastgoed &Co. Door gebruik te maken van de vastgoedbeheer diensten en/of makelaardij diensten van Vastgoed & Co. Tilburg kunt u genieten van minder gedoe en meer tijd voor overige belangrijke zaken.

Vastgoedbeheer in Tilburg en omstreken

De vastgoedbeheer diensten van Vastgoed & Co. bieden wij landelijk aan en dus ook in Tilburg en omliggende gebieden als: Buitenlust, Amarant, Dongen, Loon op Zand, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Haaren, Moergestel, Riel, Goirle, Gilze, Oosterhout, Oosterheide, Teteringen, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda en omgeving.  Wij komen graag met u in contact!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line