lelylstad

Vastgoedbeheer & Makelaardij

Als eigenaar van vastgoed objecten in Lelystad en omgeving, of als bezitter van een tweede woning die u verhuurt, kunt u bij Vastgoed & Co. Lelystad terecht voor het beheer en de verhuur van uw eigendom. Ons bedrijf fungeert als beheerder en makelaar voor vele vastgoed eigenaren in Lelystad en biedt de juiste ervaring en een goede prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om technisch- en financieel vastgoedbeheer en verhuur.

Technisch & Financieel beheer

Bij Vastgoed & Co. kunnen wij alle werkzaamheden van technisch- en financieel vastgoedbeheer verzorgen, waardoor u als eigenaar geen zorgen meer heeft over technische meldingen inzake de woning(en) of vragen over het huurcontract. Wij nemen alle communicatie met de huurder op ons en er kunnen gemakkelijk technische meldingen worden gemaakt via ons online huurders portaal. Ook betalen huurders de huur op onze “Stichting Huurgelden” rekening, die direct is gekoppeld met ons beheersysteem, waardoor we snel kunnen schakelen bij huurachterstanden en het koppelen van betalingen aan huurfacturen.

Als eigenaar kunt u ook eenvoudig gebruik maken van het portaal, zodat u snel huurovereenkomsten kunt inzien en downloaden. We screenen alle meldingen die bij ons binnenkomen op verantwoordelijkheid van de huurder of verhuurder aan de hand van het Besluit Kleine Herstellingen. Indien de huurder verantwoordelijk is, zullen wij hem of haar op een passende manier uitleggen wat er gedaan kan worden en hebben we filmpjes van veel voorkomende zaken op onze website Wij bieden deze totaaloplossing met oog voor juiste communicatie richting de huurder(s). U wilt geen zorgen meer over uw verhuurde object(en), en dat begrijpen wij bij Vastgoed & Co. Lelystad, daarom doen we ons uiterste best om het vastgoedbeheer en de verhuur voor u zo makkelijk mogelijk te maken

Makelaardij

Voor eigenaren die zich geen zorgen willen maken over een eventuele opzegging van de huur, biedt Vastgoed & Co. ook verhuur diensten aan in Lelystad en omgeving. Bij het binnenkomen van een opzegging zullen wij direct de (pre) check-out plannen en de voorbereidingen treffen om de woning direct te verhuren, zodat u als eigenaar geen leegstand ervaart. Wij nemen tijdens de verhuur alle werkzaamheden op ons, waaronder het maken van professionele foto’s, het on- en offline adverteren (o.a. Funda en Pararius), het doen van bezichtigingen, het screenen van potentiële kandidaten, het opstellen van juridisch correcte huurovereenkomsten, het maken van een inspectierapport en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Ook maken wij gebruik van slimme digitale oplossingen, zoals het op afstand digitaal tekenen van een huurovereenkomst.

Vastgoedbeheer in Lelystad en omstreken

Het werkgebied van Vastgoed & Co. bevindt zich door heel Nederland en dus ook in Lelystad en omliggende gebieden als: Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Elburg, Oldebroek, Nunspeet, Harderwijk, Zeewolde, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Stad, Almere Poort, Urk, Kampen, Epe, Heerde, Vaassen, Putten, Wezep, Hattem en Zwolle en omgeving.  Wij komen graag met u in contact!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line