Hoe wij werken

Verhuur | Roadmap

Kennismaking

Als eerst zullen we kennismaken en bespreken wat de wensen zijn m.b.t. de verhuur van de woning. Denk aan huurprijs, soort huurovereenkomst, startdatum, etc.
Wij zullen u hier ook zoveel mogelijk in adviseren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

01
Introduction - how it works
Presentation - How it works
02
Adverteren & bezichtiging

De volgende stap is het on- en offline adverteren van de woning. De woning zal binnen ons netwerk en online op websites zoals Funda en Pararius worden geadverteerd. Wij filteren de potentiële kandidaten die reageren en gaan bezichtigingen plannen in de woning.

Keuze kandidaat

Na het bezichtigen van de woning zullen wij de geïnteresseerde kandidaten vragen om een aantal documenten aan te leveren, denk aan NAW gegevens, salarisstroken, arbeidsovereenkomst, etc. Deze zullen wij per kandidaat aanleveren zodat u kunt kiezen wie de nieuwe huurder van de woning wordt.

03
Bullseye - How it works
presentation - How it works
04
Huurovereenkomst

Zodra de keuze is gemaakt, gaan wij aan de slag met het opstellen van een juridisch goede huurovereenkomst, die wij ook ter controle bij u zullen voorleggen. Bij akkoord zullen wij het contract ter digitale ondertekening gaan aanbieden en kan er dus getekend worden vanaf een computer, tablet of telefoon. Wel zo handig!

Sleuteloverdracht

Met de getekende huurovereenkomst in de mailbox en de eerste betaling op de rekening, zullen we de check-in datum gaan plannen en samen met de nieuwe huurder een inspectierapport opstellen, alvorens wij de sleutel overhandigen. De nieuwe huurder is ingetrokken! Hierna kunnen wij ook eventueel het technisch- en financieel beheer verzorgen, lees hier meer.

05
Celebration image - How it works
Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line