Woning verhuren

Plan een adviesgesprek met onze verhuurmakelaar

Verhuurmakelaar Vastgoed & Co. verzorgt het gehele verhuurproces voor u wanneer u op zoek bent naar een nieuwe huurder voor uw woning. Ook als u meerdere objecten hebt waar huurders voor gezocht dienen te worden. De courtage die wij in rekening brengen is 75% van de eerste maandhuur die u ontvangt.

Onze verhuurmakelaar helpt u met het verhuren van uw woning

Door onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer en het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij als verhuurmakelaar goed geïnformeerd over de ins en outs van de actuele markt. Als verhuurmakelaar in Amsterdam en andere steden in de Randstad onderscheiden wij ons in de prijs-kwaliteitverhouding.Daarnaast zorgen wij voor de juiste contracten die bij passen bij u als vastgoedeigenaar.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we wat uw wensen met betrekking tot de verhuur van uw woning zijn. Na uw akkoord focussen wij ons op het vinden van de juiste huurder door een proactieve communicatie gedurende het gehele proces van het verhuren. Daarnaast zullen wij u als verhuurmakelaar adviseren over het huurcontract dat het beste in uw situatie past en handelen wij altijd in het belang van de vastgoedeigenaar. De verhuurmakelaar organiseert bezichtigingen en zorgt o.a. voor een huurovereenkomst in overleg met u en de huurder. Tijdens de sleuteloverdracht stellen wij een inspectierapport op en indien wenselijk kunt u ook het beheer van uw vastgoed uitbesteden.

Kortom bij ons vastgoedbedrijf kunt u kwaliteit en proactieve communicatie verwachten en heeft u geen zorgen meer over het zoeken van een huurder of huurders voor uw woning(en).

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line