Woning verhuren

Verhuurmakelaar

Als u op zoek bent naar een nieuwe huurder voor uw woning of heeft u meerdere objecten waar huurders voor gezocht dienen te worden. Vastgoed & Co. kan het gehele verhuurproces voor u verzorgen. De courtage die wij in rekening brengen is 75% van de eerste maandhuur die u ontvangt.

Verhuren van uw woning

Door onze jarenlange ervaring in het vastgoed en het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij goed geïnformeerd over de ins en outs van de actuele markt. Vastgoed & Co. onderscheidt zich in de prijs-kwaliteitverhouding en zorgt voor de juiste contract die bij passen bij u als vastgoedeigenaar.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zullen we alle mogelijkheden doornemen en bespreken wat uw wensen zijn. Na uw akkoord zullen wij ons focussen op het vinden van de juiste huurder door een pro-actieve communicatie gedurende het gehele proces van het verhuren. Daarnaast zullen wij u adviseren over het huurcontract dat het beste in uw situatie past en zullen wij altijd handelen in het belang van de vastgoedeigenaar. Wij zullen bezichtigingen organiseren en zorgen o.a. voor een huurovereenkomst in overleg met u en de huurder. Tijdens de sleuteloverdracht zullen wij een inspectierapport opstellen en indien wenselijk verzorgen wij het financieel- en technisch beheer.

Kortom, bij Vastgoed & Co. kunt u kwaliteit en pro-actieve communicatie verwachten en heeft u geen zorgen meer over het zoeken van een huurder of huurders voor uw woning(en).

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line