Vastgoed &
Verhuur

Voor verhuur in Amsterdam, Haarlem, Leiden,
Rotterdam en Den Haag.

Vastgoed & Verhuur

Voor al jouw verhuur in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Rotterdam & Den Haag.

Ik wil verhuren

Verhuurmakelaar

Ben je op zoek naar een geschikte huurder voor jouw woning of heb je meerdere objecten waar je huurders voor zoekt, dan ben je bij Vastgoed & Co. aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in het snel vinden van een goede huurder en we stellen de juiste contracten op, die passen bij jouw wensen.  

Als verhuurmakelaar hebben we te maken met een enorme hoeveelheid con-collega's, die feitelijk allemaal hetzelfde aanbieden. Vastgoed & Co. onderscheidt zich in de prijs-kwaliteitverhouding. Wij rekenen voor het vinden van een goede huurder en alle zaken die daarbij komen kijken, zoals het opstellen van het contract en de bezichtigingen, een fee van 75% (excl. btw) van de eerste maandhuur. Ben je een vaste klant of laat je bij Vastgoed & Co. je beheer regelen voor minimaal vijf objecten, dan kunnen we samen kijken naar de extra voordelen die voor jou gelden.

Kortom, bij Vastgoed & Co. krijg je waarvoor je geld en heb je geen zorgen meer over het zoeken van een huurder of huurders voor jouw vastgoed. Je krijgt de goede kennis en ervaring voor een eerlijke prijs. 

Hoe gaan wij te werk?
Bij een verhuuropdracht zullen wij de volgende werkzaamheden verrichten:

Online adverteren van woning
 Bezichtigen met huurders
Scannen van huurders
Opstellen huurovereenkomst
Tekenen huurovereenkomsten
Sleuteloverdracht 

Mocht je ervoor kiezen om door ons ook het vastgoedbeheer te laten verzorgen, dan kunnen wij ook de huren namens jou ontvangen en zorgen dat er gehandeld wordt in geval van huurachterstanden, onderhoudskwesties,  aanspreekpunt voor huurder, etc. Kijk voor het overzicht van onze beheer werkzaamheden en de bijhorende prijzen hier.

Bij Vastgoed & Co. ben je verzekerd van een goede huurder en betaal je voor onze diensten een juiste prijs. Om je gehele vastgoedmanagement onder een dak te hebben en omdat het vaak ook fiscaal voordeliger is, kun je bij ons ook het vastgoedbeheer uitbesteden. Je hebt dan naast dat wij de verhuur regelen ook geen zorgen meer over je technisch- en financieel beheer. Neem contact met ons om samen verder te bespreken wat voor jou situatie geschikt is

Verhuur jouw woning
Volledige verhuurproces van je vastgoed.
75
%
/ eerste maandhuur
OFFERTE
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op.
Prijzen zijn exclusief btw.
“Via internet terechtgekomen bij Vastgoed & Co. en mijn tweede woning was binnen een week verhuurd! Duidelijke communicatie, goed huurcontract en een leuke huurder. Het financiële beheer wordt ondertussen ook verzorgd bij ze.”  
- Janny Klein -
“Daad bij woord, daar hou ik van! Snel en goed verschillende woningen verhuurd voor mij. Het is fijn als je duidelijke afspraken kan maken met elkaar!”
- Eric Nijman -

Huidig huuraanbod

14
Verhuurd

Korte Mare 34D, Leiden

€ 1250 per maand
Studio
INFORMATIE
8
Beschikbaar

Keizersgracht 470, Amsterdam

€ 1750 per maand
Appartement
INFORMATIE
6
Verhuurd

Bakhuizen vd Brinkstraat 3, Haarlem

€ 2000 per maand
Woning
INFORMATIE
12
Verhuurd

Graaf Florisstraat 29, Amsterdam

€ 1450 per maand
Appartement
INFORMATIE
9
Verhuurd

Gebed Zonder End 15B, Amsterdam

€ 1750 per maand
Woning
INFORMATIE
8
Verhuurd

Bierstraat 237, Rotterdam

€ 1500 per maand
Appartement
INFORMATIE
8
Verhuurd

Arondeusstraat 23, Amsterdam

€ 750 per maand
Studio
INFORMATIE