Verhuurmakelaar Amsterdam

Als verhuurmakelaar regelen wij snel een nieuwe
en een passende huurder voor jouw woning(en).

Verhuurmakelaar Amsterdam

Meld je woning aan

Verhuurmakelaar Amsterdam

Ben je op zoek naar een geschikte huurder voor jouw woning in Amsterdam of heb je meerdere objecten waar je huurders voor zoekt, dan ben je bij Vastgoed & Co. aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in het snel vinden van een goede huurder en we stellen de juiste contracten op, die passen bij jouw wensen.

Als verhuurmakelaar in Amsterdam hebben we te maken met een enorme hoeveelheid andere makelaars, die feitelijk allemaal hetzelfde aanbieden. Vastgoed & Co. onderscheidt zich in de prijs-kwaliteitverhouding. Wij rekenen voor het vinden van een goede huurder en alle zaken die daarbij komen kijken, zoals het opstellen van het contract en de bezichtigingen, een fee van 75% (excl. btw) van de eerste maandhuur. Ben je een vaste klant of laat je bij Vastgoed & Co. je beheer regelen voor minimaal vijf objecten, dan kunnen we samen kijken naar de extra voordelen die voor jou gelden. Kortom, bij Vastgoed & Co. krijg je waarvoor je geld en heb je geen zorgen meer over het zoeken van een huurder of huurders voor jouw vastgoed.

Bij een verhuuropdracht zullen wij de volgende werkzaamheden verrichten:

Online adverteren van woning
 Bezichtigen met huurders
Scannen van huurders
Opstellen huurovereenkomst
Tekenen huurovereenkomsten
Sleuteloverdracht 

Mocht je ervoor kiezen om door ons ook het vastgoedbeheer in Amsterdam te laten verzorgen, dan kunnen wij ook de huren namens jou ontvangen en zorgen dat er gehandeld wordt in geval van huurachterstanden, onderhoudskwesties,  aanspreekpunt voor huurder, etc. Kijk voor het overzicht van onze beheer werkzaamheden en de bijhorende prijzen hier.

Bij Vastgoed & Co. ben je verzekerd van een goede huurder en betaal je voor onze diensten een juiste prijs. Om je gehele vastgoedmanagement onder dak te hebben en omdat het vaak ook fiscaal voordeliger is, kun je bij ons ook het vastgoedbeheer uitbesteden. Je hebt dan naast dat wij de verhuur regelen ook geen zorgen meer over je technisch- en financieel beheer. Neem contact met ons om samen verder te bespreken wat voor jouw situatie geschikt is.

Verhuur jouw woning
Volledige verhuurproces van je vastgoed.
75
%
/ eerste maandhuur
OFFERTE
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op.
Prijzen zijn exclusief btw.
witte pijl