Vastgoed & Verhuren

Als verhuurmakelaar in Amsterdam regelen wij snel een nieuwe
en een passende huurder voor jouw woning(en). Bel ons! 

Vastgoed & Verhuren

Meld je woning aan
logo pararius in het blauw
logo huurwoningen.nl in het blauw

Verhuurmakelaar Amsterdam

Verhuurmakelaar Amsterdam kan je helpen bij het verhuren van jouw vastgoed in Amsterdam. Ben je opzoek naar een passende huurder voor jouw woning of belegging? Dat ben je bij Vastgoed & Co. aan het juiste adres.

Als je in Amsterdam een woning wilt verhuren dien je met verschillende zaken rekening te houden. Vastgoed & Co.treedt op als verhuurmakelaar in Amsterdam en kan het volledige verhuurproces uit handen nemen. Als verhuurmakelaar Amsterdam hebben we te maken met een aantal collega verhuurders, wij onderscheiden ons in prijs-kwaliteitverhouding. Wij rekenen voor het vinden van een goede huurder en alle zaken die daarbij komen kijken een vaste fee van 75% (excl. btw) van de eerste maandhuur.  

Als je in vastgoed wilt investeren is het inschakelen van een verhuurmakelaar in Amsterdam en/of een beheerder een verstandige keuze, dit scheelt veel tijd en energie, zodat je als eigenaar meer bezig kan zijn met de toekomst en nieuwe investeringen, daarnaast levert het vaak ook nog behoorlijke belastingvoordelen op.

Verhuurmakelaar Amsterdam is onderdeel van Vastgoed & Co. en heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Amsterdam. Zo kun je denken aan verhuur van studio's, appartementen en high level woningen. Wij hebben een brede ervaring in het commerciële deel van het vastgoedbeheer, ofwel de verhuur.

Als verhuurmakelaar in Amsterdam verzorgen wij dus het complete verhuurproces. Zo kun je denken aan het zoeken van gepaste huurders voor de woning, opstellen van een juridisch gecontroleerd huurcontract, inspecteren we verschillende zaken in de woning als de sleuteloverdracht plaatsvindt en verhuren wij jouw woning snel als er een mutatie optreedt. Als het beheer bij ons wordt uitbesteed nemen wij o.a. het volledige communicatieve proces met de huurder(s) over en controleren wij de maandelijkse betalingen van de huur.

Online adverteren van woning
 Bezichtigen met huurders
Scannen van huurders
Opstellen huurovereenkomst
Tekenen huurovereenkomsten
Sleuteloverdracht 

Het verhuren van een woning is soms een lastige bezigheid: hoe kies je een goede huurder? Wie is er wel geschikt en wie niet? Wij kunnen helpen jouw woning te verhuren in Amsterdam en het gewenste rendement realiseren. Als verhuurmakelaar in Amsterdam zijn wij er achter gekomen dat eigenaren vaak op zoek zijn naar een betrouwbare partij die helpt met de wensen die jij als vastgoedeigenaar hebt te bereiken. Vastgoed & Co.heeft als doel om een lange termijn relatie op te bouwen enerzijds met de vastgoedeigenaar, anderzijds met de huurder.

Onze diensten

Speel je ook met het idee om het vastgoedbeheer te laten verzorgen, bekijk dan onze diensten pagina voor
vastgoedbeheer Amsterdam. Vastgoed & Co. biedt een pakket van A tot Z waarbij alles wat bij het beheer komt kijken uit handen genomen wordt. Zo kun je denken aan; het innen van de huren en zorgen dat er gehandeld wordt ingeval van huurachterstanden, onderhoudskwesties, aanspreekpunt voor huurder en overige zaken, die wij graag toelichten in een persoonlijk gesprek. 

Ben je opzoek naar een bedrijf dat je helpt met het kopen of verkopen van jouw woning in Amsterdam? Wij hebben een uitgebreide service als makelaar Amsterdam. Bekijk de pagina voor meer informatie hoe wij je helpen om jouw huis te kopen, of te verkopen.

Kiezen voor Vastgoed & Co. als jouw verhuurmakelaar Amsterdam

Bij verhuurmakelaar Amsterdam garanderen wij snel (vaak binnen twee weken) een goede huurder te vinden, die voldoet aan onze eisen en die wij (financieel) screenen. Dit zorgt ervoor dat je aan betrouwbare mensen verhuurd en daardoor het risico op problemen nihil is. Wij zorgen voor snelle communicatie en transparantie richting de kandidaten en eigenaren. Op korte termijn bezichtigen, snel contracten opstellen en duidelijke adequate communicatie blijkt erg succesvol. Het creëren van de “win-win-win” situatie tussen eigenaar, huurder en onszelf geeft erg veel energie en maakt het leuk om te verhuren!

Benieuwd naar wie wij zijn en waar wij voor staan? Bekijk onze over ons pagina. Wij staan voor loyaliteit en kwaliteit, en hechten ons aan de communicatie tussen ons, de verhuurder, en de huurder. Hier zijn wij trots op! Laten we in contact komen en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen als jouw verhuurmakelaar in Amsterdam of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verhuur jouw woning
Volledige verhuurproces van je vastgoed.
75
%
/ eerste maandhuur
OFFERTE
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op. Prijzen zijn exclusief btw.
witte pijl