Vastgoed & Verhuren

Als verhuurmakelaar in Amsterdam regelen wij snel een nieuwe
en een passende huurder voor jouw woning(en). Bel ons! 

Vastgoed & Verhuren

Meld je woning aan
logo pararius in het blauw
logo huurwoningen.nl in het blauw

Verhuurmakelaar Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een koper van je woning in Amsterdam of dat je een zelf een woning of belegging wilt kopen, bij
Vastgoed & Co. kunnen wij je van dienst zijn. Ons netwerk, ervaring met vastgoed en het professioneel- en adequaat werken zal bijdragen aan  het beste financiële eindresultaat voor jou.

Doordat we ons dagelijks bevinden op de Amsterdamse vastgoedmarkt hebben wij nauwe contacten met collega makelaars, beheerders en ontwikkelaars. Hierdoor ben je verzekerd van goed advies, een professionele taxatie en een sneller resultaat. Onze diensten bestaan uit het verkopen van uw eigen woning of het vinden van een mooie deal voor een beleggingsobject. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk met betrekking tot overige aspecten van het vastgoed zoals; beheer, verhuur, vergunningen, taxaties en financieringen.

Werkwijze:

Online adverteren van woning
 Bezichtigen met huurders
Scannen van huurders
Opstellen huurovereenkomst
Tekenen huurovereenkomsten
Sleuteloverdracht 

Mocht je ervoor kiezen om door ons ook het vastgoedbeheer in Amsterdam te laten verzorgen, dan kunnen wij ook de huren namens jou ontvangen en zorgen dat er gehandeld wordt in geval van huurachterstanden, onderhoudskwesties,  aanspreekpunt voor huurder, etc. Kijk voor het overzicht van onze beheer werkzaamheden en de bijhorende prijzen hier.

Om je gehele vastgoedmanagement onder dak te hebben en omdat het vaak ook fiscaal voordeliger is, kun je bij ons ook het vastgoedbeheer uitbesteden. Je hebt dan naast dat wij de verhuur regelen ook geen zorgen meer over je technisch- en financieel beheer. Neem contact met ons om samen verder te bespreken wat voor jouw situatie geschikt is.

Verhuurmakelaar Amsterdam

Bij Vastgoed & Co. garanderen wij snel (vaak binnen twee weken) een nieuwe huurder te vinden. Deze huurder voldoet aan onze eisen en hebben wij uitgebreid gescreend. Wij zorgen voor snelle communicatie en transparantie richting de kandidaten en eigenaren. Duidelijke adequate communicatie, op korte termijn bezichtigen organiseren en snel contracten opstellen blijkt erg succesvol. Het creëren van de “win-win-win” situatie tussen eigenaar, huurder en onszelf geeft erg veel energie en maakt het leuk om bezig te zijn met het vak van verhuurmakelaar.

Verhuur jouw woning
Volledige verhuurproces van je vastgoed.
75
%
/ eerste maandhuur
OFFERTE
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op.
Prijzen zijn exclusief btw.
witte pijl