Amsterdam

Woning verhuren Amsterdam

Verhuurmakelaar Amsterdam kan u helpen bij het verhuren van uw vastgoed in Amsterdam e.o.. Bent u opzoek naar een passende huurder voor uw woning of belegging? Dan helpen wij u graag verder.

Verhuren in Amsterdam

Als u in Amsterdam een woning wilt verhuren dient u met verschillende zaken rekening te houden. Vastgoed & Co. treedt op als verhuurmakelaar in Amsterdam en kan het volledige proces voor de verhuur uit handen nemen. De courtage die wij in rekening brengen voor het gehele verhuurproces bedraagt een vaste fee van 75% (excl. btw) van de eerste maandhuur. Als u in vastgoed wilt investeren is het inschakelen van een verhuurmakelaar in Amsterdam en/of een vastgoedbeheerder een verstandige keuze, dit scheelt veel tijd en energie, zodat u als eigenaar meer bezig kan zijn met de toekomst en nieuwe investeringen, daarnaast levert het vaak ook nog behoorlijke belastingvoordelen op.

Verhuurmakelaar Amsterdam diensten

Als verhuurmakelaar in Amsterdam verzorgen wij dus het complete verhuurproces. Zo kunt u denken aan het zoeken van gepaste huurders voor de woning, opstellen van een juridisch gecontroleerd huurcontract, inspecteren we verschillende zaken in de woning als de sleuteloverdracht plaatsvindt en verhuren wij uw woning snel als er een mutatie optreedt. Als het beheer bij ons wordt uitbesteed nemen wij o.a. het volledige communicatieve proces met de huurder(s) over en controleren wij de maandelijkse betalingen van de huur.

Vastgoed & Co. als verhuurmakelaar Amsterdam

Bij verhuurmakelaar Amsterdam garanderen wij snel (vaak binnen twee weken) een goede huurder te vinden, die voldoet aan onze eisen en die wij (financieel) screenen. Dit zorgt ervoor dat u aan betrouwbare mensen verhuurd en daardoor het risico op problemen nihil is. Wij zorgen voor snelle communicatie en transparantie richting de kandidaten en eigenaren. Op korte termijn bezichtigen, snel contracten opstellen en duidelijke adequate communicatie blijkt erg succesvol. Het creëren van de “win-win-win” situatie tussen eigenaar, huurder en onszelf geeft erg veel energie en maakt het leuk om te verhuren!

more information

FAQ!

Waarom zou ik de verhuur niet gewoon zelf doen?
Waarom zou ik kiezen voor Vastgoed & Co. ?
Wat kost het om bij Vastgoed & Co. de verhuur te laten verzorgen?
 Wat is vastgoedbeheer precies?
Ik heb al een huurder en wil alleen een huurcontract en een check-in, kan dat?
Hoe snel hebben jullie een nieuwe huurder gevonden?
Ik zoek een woning, kunnen jullie hier ook bij helpen?
Waar kan ik terecht met overige vragen?
Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line