Amsterdam

Verhuurmakelaar Amsterdam

Verhuurmakelaar Vastgoed & Co. helpt u bij het verhuren van uw vastgoed in Amsterdam en omgeving. Bent u opzoek naar een passende huurder voor uw woning of belegging? Dan helpen wij u graag verder.

Een verhuurmakelaar die u helpt met het verhuren van panden in Amsterdam

Als u in Amsterdam een woning wilt verhuren dient u met verschillende zaken rekening te houden. Als verhuurmakelaar in Amsterdam nemen wij het volledige proces voor de verhuur uit handen. De courtage die wij in rekening brengen voor het gehele verhuurproces bedraagt een vaste fee van 75% (excl. btw) van de eerste maandhuur. Als u in vastgoed wilt investeren is het inschakelen van een verhuurmakelaar of een vastgoedbeheerder in Amsterdam een verstandige keuze. Dit scheelt namelijk veel tijd en energie, zodat u als eigenaar meer tijd hebt om bezig te zijn met de toekomst en nieuwe investeringen. Daarnaast levert het vaak ook nog behoorlijke belastingvoordelen op.

Onze diensten

Als verhuurmakelaar in Amsterdam verzorgen wij het complete verhuurproces. Zo kunt u denken aan het zoeken van gepaste huurders voor de woning, het opstellen van een juridisch gecontroleerd huurcontract, het inspecteren van verschillende zaken in de woning als de sleuteloverdracht plaatsvindt en het snel verhuren van uw woning als er een mutatie optreedt. Als het vastgoedbeheer voor uw pand in Amsterdam bij ons wordt uitbesteed nemen wij onder andere het volledige communicatieve proces met de huurder over en controleren wij de maandelijkse betalingen van de huur. Uiteraard wordt er eerst samen met u een vastgoedbeheerplan opgesteld. Dit bieden wij niet alleen aan voor al gebouwde woningen maar ook voor uw nieuwbouwwoningen.

Neem contact met ons op

Als verhuurmakelaar in Amsterdam garanderen wij snel (vaak binnen twee weken) een goede huurder te vinden, die voldoet aan onze eisen en die wij (financieel) screenen. Dit zorgt ervoor dat u aan betrouwbare mensen verhuurt en daardoor het risico op problemen nihil is. Wij zorgen voor snelle communicatie en transparantie richting de kandidaten en eigenaren. Op korte termijn bezichtigen, snel contracten opstellen en duidelijke adequate communicatie blijkt erg succesvol. Het creëren van de “win-win-win” situatie tussen eigenaar, huurder en onszelf geeft erg veel energie en maakt het leuk om te verhuren! Neem contact met ons op om een samenwerking met onze verhuurmakelaar te bespreken.

more information

FAQ!

Waarom zou ik de verhuur niet gewoon zelf doen?
Waarom zou ik kiezen voor Vastgoed & Co. ?
Wat kost het om bij Vastgoed & Co. de verhuur te laten verzorgen?
 Wat is vastgoedbeheer precies?
Ik heb al een huurder en wil alleen een huurcontract en een check-in, kan dat?
Hoe snel hebben jullie een nieuwe huurder gevonden?
Ik zoek een woning, kunnen jullie hier ook bij helpen?
Waar kan ik terecht met overige vragen?
Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line