Verhuurmakelaar
Haarlem

Als verhuurmakelaar regelen wij snel een nieuwe
en een passende huurder voor jouw woning(en).

Verhuurmakelaar Haarlem

Meld je woning aan
logo pararius in het blauw
logo huurwoningen.nl in het blauw

Verhuurmakelaar Haarlem

Zoek je een geschikte verhuurmakelaar in Haarlem om het gehele verhuurproces uit handen te nemen? Bij Vastgoed & Co. helpen helpen we je hier graag mee. Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van huurovereenkomsten, adverteren van woningen en het scannen van huurders.

Als verhuurmakelaar in Haarlem is het zaak om op de hoogte te zijn van de markt en van de regelgeving voor verschillende soorten verhuur objecten. Ook is het belangrijk om te kunnen inschatten welke huurder er in welke woning past. Studenten mixen uiteraard niet met ouders met kinderen maar ook niet alle studenten mixen met elkaar. Bij Vastgoed & Co. Haarlem houden we rekening met alle aspecten van het verhuurproces, wij doen dit voor een commissie van 75% (excl. btw) van de eerste maandhuur.
Daarnaast kunnen we zelfs het gehele beheer uit handen nemen, wil je het volledige beheer van vijf of meer objecten bij ons onder brengen, dan kunnen samen kijken naar een passende deal.

Zie hieronder een greep uit onze werkzaamheden als verhuurmakelaar.

Online advertenties plaatsen
 Bezichtigingen inplannen
Huurders scannen
Contracten opstellen
Contracten tekenen
Check-in

Er kan ook gekozen worden voor het uitbesteden van het financieel- en technisch beheer van je vastgoed in Haarlem en omstreken. Wij zullen dan ook de huren innen, huurachterstanden bewaken, technische problemen verhelpen en het aanspreekpunt worden voor jouw huurders. Bekijk al onze beheer werkzaamheden en bijhorende prijzen hier.

Ben je dus op zoek naar een beheerder of verhuurder in Haarlem, laat het ons weten en dan kunnen we samen kijken naar de vragen die je hebt en zoeken we samen naar de beste oplossing voor jouw beleggingen. Het is als eigenaar fijn als je weet dat alles wordt geregeld en je geen zorgen meer hebt over CV ketels of huurders die te laat betalen. Wij staan voor je klaar!

Verhuur jouw woning
Volledige verhuurproces van je vastgoed.
75
%
/ eerste maandhuur
OFFERTE
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op.
Prijzen zijn exclusief btw.
witte pijl