Haarlem

Makelaardij Haarlem

Als verhuurmakelaar in Haarlem regelen wij snel een nieuwe en betrouwbare huurder voor uw woning(en) voor een vaste fee van 75% van de eerste maandhuur.

Woning verhuren Haarlem

Als verhuurmakelaar in Haarlem is het zaak om op de hoogte te zijn van de markt en van de regelgeving voor verschillende soorten verhuur objecten. Ook is het belangrijk om te kunnen inschatten welke huurder er in welke woning past.. Vastgoed & Co. neemt als verhuurmakelaar Haarlem dit volledige proces voor u uit handen.

Verhuurmakelaar Haarlem diensten

Als verhuurmakelaar Haarlem nemen wij dus het volledige verhuurproces uit handen, u kunt dan denken aan het aansturen van onze fotograaf, online adverteren van de woning op verschillende kanalen, het organiseren van bezichtigingen en uiteindelijk zullen wij ook een huurovereenkomst opstellen die past bij uw wensen. Ten tijde van de sleuteloverdracht zullen wij ook een inspectierapport opstellen zodat de status van de woning op het moment van de checkin is vastgelegd om in de toekomst discussies te voorkomen.

Vastgoed & Co. als verhuurmakelaar Haarlem

Als wij u woning verhuren in Haarlem garanderen wij snel (vaak binnen twee weken) een goede huurder te vinden. Door ons uitgebreide netwerk en pro-actieve houding zullen wij binnen enkele dagen, na het online promoten van de woning, de eerste bezichtigingen laten plaatsvinden.
Wij zorgen voor snelle communicatie en transparantie richting de kandidaten en eigenaren. Een spoedige reactie per mail of telefoon, op korte termijn de juiste huurovereenkomst opstellen en duidelijke adequate communicatie blijkt erg succesvol. Het creëren van de “win-win-win” situatie tussen eigenaar, huurder en onszelf geeft erg veel energie en maakt het leuk om te verhuren!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line