Haarlem

Verhuurmakelaar in Haarlem

Verhuurmakelaar Vastgoed & Co. in Haarlem regelt snel een nieuwe en betrouwbare huurder voor uw woning voor een vaste fee van 75% van de eerste maandhuur. Het is voor ons als verhuurmakelaar zaak om op de hoogte te zijn van de markt en van de regelgeving voor verschillende soorten verhuur objecten. Ook is het belangrijk om in te kunnen schatten welke huurder in welke woning past.

Diensten van onze verhuurmakelaar in Haarlem

Als verhuurmakelaar en vastgoedbeheerbedrijf in Haarlem nemen wij het volledige verhuurproces uit handen. U kunt hierbij denken aan het aansturen van onze fotograaf, online adverteren van de woning op verschillende kanalen, het organiseren van bezichtigingen en uiteindelijk stellen wij ook een huurovereenkomst op die past bij uw wensen. Ten tijde van de sleuteloverdracht stellen wij ook een inspectierapport op zodat de status van de woning op het moment van de check-inis vastgelegd om in de toekomst discussies te voorkomen. Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen van uw vastgoedbeheer in Haarlem. In dit geval stellen wij samen een vastgoedbeheerplan voor uw pand op om deze vervolgens voor u uit. te voeren.

Neem contact op met onze makelaar

Als wij uw woning verhuren in Haarlem garanderen wij snel (vaak binnen twee weken) een goede huurder te vinden. Door ons uitgebreide netwerk en proactieve houding laten wij binnen enkele dagen, na het online promoten van de woning, de eerste bezichtigingen plaatsvinden. Neem contact met ons op om een potentiële samenwerking met onze verhuurmakelaar te bespreken.

AAls verhuurmakelaarzorgen wij voor snelle communicatie en transparantie richting de kandidaten en eigenaren.Een spoedige reactie per mail of telefoon, op korte termijn de juiste huurovereenkomstopstellen en duidelijke adequate communicatie blijkt hierbij erg succesvol. Hetcreëren van de “win-win-win” situatie tussen eigenaar, huurder en onze verhuurmakelaar geeft erg veel energie en dit maakt het daarom leuk om te verhuren!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line