Vastgoed &
Woningverhuur

Wij verhuren jouw woning voor een eenmalige fee
van 75% van de eerste maandhuur.

Meld je woning aan

Vastgoed & Woningverhuur

Woning aanmelden

Woning verhuren Amsterdam

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan in de verschillende situaties die vastgoedbeheer met zich meebrengt.Wij kunnen door deze ervaring adequaat handelen om snel tot een oplossing te komen. Dit is fijn voor de huurder en de eigenaar heeft geen zorgen meer wat betreft zijn vastgoed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvendgesprek. Wij kijken graag welke vorm van beheer bij jouw past, wat wil jeuitbesteden en welke zaken wil je liever zelf uitvoeren. Bekijk ook alvast onspakket overzicht voor de verschillende mogelijkheden.

Vastgoed & Co. is gespecialiseerd in het verhuren van woningen en appartementen in Amsterdam. Om het verhuurproces goed en snel te laten verlopen is het aan te raden om een verhuurbedrijf of vastgoedbeheerder in te schakelen. De werkzaamheden van het online adverteren, bezichtigingen plannen en doen, huurovereenkomsten opstellen, sleutels over te dragen en het opstellen van een inspectierapport worden dan allemaal geregeld. Door dit proces uit te besteden voldoe je ook aan de voorwaarden om in Box 3 te beleggen en dit brengt fiscale voordelen met zich mee.   

Woning Verhuren Amsterdam is een onderdeel van Vastgoed & Co. dat zich heeft gespecialiseerd in het verhuren van kamers, studio’s en woningen in- en rondom Amsterdam. Wij beschikken over een uitstekend netwerk waardoor er zeer weinig leegstand gegarandeerd kan worden. Door direct inplannen van bezichtigingen en het snel opstellen van huurcontracten kunnen wij snel overgaan tot een sleuteloverdracht. Zodra de huurder erin zit kunnen wij ook het technisch- en financieel beheer regelen en jouw als eigenaar volledig verzorgen van je belegging.

Woning verhuren Amsterdam

Wil je ook jouw woning verhuren in Amsterdam en speel je met het idee om je woning(en) in Amsterdam te laten beheren? Of heb je al verhuurde woningen die je wilt laten beheren? Bij Vastgoed & Co. komen wij dan graag met jou in contact om te kijken hoe wij van waarde kunnen zijn voor jou. Woning verhuren Amsterdam van Vastgoed & Co. maakt het verschil in kwaliteit (goede huurders, snelle service, juridisch goede contracten, etc.) voor een correcte prijs. De kosten van onze verhuur service zijn eenmalig 75% (excl. btw) van de maandhuur voor een huurder van minimaal een jaar.

Huurders

Zoals eerder aangegeven stellen wij als doel om zo snel mogelijk goede huurders te vinden (vaak binnen twee weken) die voldoen aan onze eisen en financieel gescreend zijn. Dit levert betrouwbare huurders op met een geringe kans op wanbetaling. Wij hechten veel waarde aan een transparante communicatie met eigenaren en (potentiële) huurders. Dit is erg succesvol gebleken. Het doel van het vinden van de “win-win” situatie voor iedereen is erg uitdagend en maakt het leuk om bezig te zijn met woningen verhuren in Amsterdam.

Vastgoedbeheer

Geïnteresseerd om het vastgoedbeheer volledig uit te besteden?.
Bekijk onze Vastgoedbeheer Amsterdam pagina voor meer informatie. Bij de taken van het beheer kun je denken aan het tijdig schakelen in geval van onderhoudskwesties of huurachterstanden, het innen van huurpenningen op onze tussenrekening, het zijn van het aanspreekpunt voor al je huurders, etc. Zie het overzicht van de verschillende beheer aspecten en de prijzen die daarbij horen hieronder.

Woning verhuren Amsterdam by Vastgoed & Co.

Doordat wij bij Vastgoed & Co. een breed netwerk hebben en communicatie erg belangrijk vinden merken wij dat verhuurders het fijn vinden om met ons te werken. Op de over ons pagina lees je meer over wat wij belangrijk vinden als bedrijf. Wij kunnen ook optreden als verhuurmakelaar. Op onze verhuurmakelaar Amsterdam pagina kun je hier meer informatie over vinden. Los van woningen verhuren in Amsterdam, kunnen wij helpen met het kopen en verkopen van huizen. Bekijk de makelaar Amsterdam pagina voor meer informatie.

Onze service die je kunt verwachten

Adverteren van woning
 Bezichtigingen organiseren
Scannen van huurders
Creëren van huurcontract
Tekenen huurcontract
Sleuteloverdracht / Inspectie

Woning verhuren Amsterdam prijsoverzicht

Zie hieronder de scherpe prijzen die Vastgoed & Co. hanteert voor de verhuur services. Wij rekenen 75% (excl. btw) van de eerste maandhuur voor het adverteren van de woning tot aan de overdracht van de sleutels en alles wat er verder bij komt kijken. Bij meerdere eenheden (5+) kunnen we samen kijken naar een afspraak die past bij ons allebei. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Financieel & Technisch
Financieel- en technisch beheer van je vastgoed.
59
/ per maand
OFFERTE
Verhuur
Volledige verhuurproces van je vastgoed.
75
%
/ eerste maandhuur
OFFERTE
Bij meerdere eenheden neem dan contact met ons op.
Prijzen zijn exclusief BTW.