Amsterdam

Woning verhuur Amsterdam

Vastgoed & Co. is gespecialiseerd in het verhuren van woningen en appartementen in Amsterdam. Om het verhuurproces goed en snel te laten verlopen is het aan te raden om een verhuurbedrijf of vastgoedbeheerder in te schakelen.

Verhuren van woningen

De werkzaamheden verschillen van het online adverteren, bezichtigingen organiseren, huurovereenkomsten opstellen, sleutels overdracht tot het opstellen van een inspectierapport. Door dit proces uit te besteden voldoet u ook aan de voorwaarden om in Box 3 te beleggen en dit brengt fiscale voordelen met zich mee. 

Wij beschikken over een uitstekend netwerk waardoor er zeer weinig leegstand gegarandeerd kan worden. Door direct inplannen van bezichtigingen en het snel opstellen van huurcontracten kunnen wij snel overgaan tot een sleuteloverdracht. Zodra de huurder erin zit kunnen wij ook het technisch- en financieel beheer regelen en u als eigenaar volledig ontzorgen m.b.t. uw belegging.

Huurders

Zoals hierboven beschreven stellen wij als doel om zo snel mogelijk goede huurders te vinden (vaak binnen twee weken) die voldoen aan onze eisen en financieel gescreend zijn. Dit levert betrouwbare huurders op met een geringe kans op wanbetaling. Wij hechten veel waarde aan een transparante communicatie met eigenaren en (potentiële) huurders. Dit is erg succesvol gebleken. Het doel van het vinden van de “win-win” situatie voor iedereen is erg uitdagend en maakt het leuk om bezig te zijn met woningen verhuren in Amsterdam.

Vastgoedbeheer

Wilt u ook het beheer van uw vastgoed in Amsterdam uitbesteden?
Bekijk de pagina vastgoedbeheer Amsterdam voor meer informatie. Bij de taken van het beheer kunt u denken aan het tijdig schakelen in geval van onderhoudskwesties of huurachterstanden, het innen van huurpenningen op onze tussenrekening, het zijn van het aanspreekpunt voor al je huurders, etc.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Vastgoed & Co.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Decoration line